fbpx

Andmehaldus

Tõhus andmehaldus parandab otsuste tegemist ja hoogustab digiteenuste arengut.

Andmed on digiühiskonnas kesksel kohal, olles inimeste elu paremaks muutmisel ülioluline tegur. Andmete ja registrite digiteerimise ning tõhusa haldamisega saavad avaliku sektori organisatsioonid parandada otsustusprotsesse, tõsta oluliselt haldusefektiivsust ning soodustada innovatsiooni. Kõik need tegevused parandavad kodanike kogemusi teenuste kasutamisel ja elavdavad majandust.

Usaldusväärsed ja hästi organiseeritud andmed võimaldavad jõuda teadlike ja strateegiliste otsusteni, mis on kodanike vajadustega paremini kooskõlas. Sujuv andmetöötlus vähendab liiasust ja vigu, säästab aega ja ressursse ning parandab tulemusi kõigi asjaosaliste vaates. Lisaks tagab nõuetekohane andmehaldus andmete terviklikkuse, turvalisuse ja vastavuse. See võimaldab valitsustel tõsta avalike teenuste kvaliteeti ning kaitsta isikuandmeid, pälvides seeläbi kodanike usalduse.

Kasutades eGA teadmisi, saavad valitsused teha teadlikke otsuseid ja tõhustada avalike teenuste pakkumist, kohanedes digiajastul kodanike muutuvate vajadustega ja tagades, et tehnoloogia teenib tõhusalt ühiskonda.

Mida pakume?

Andmete haldamine ja haldamine

  • Andmehaldusmudelite väljatöötamine ja juurutamine: tugevate raamistike loomine andmete tõhusaks käsitlemiseks.
  • Andmete kirjeldused ja modelleerimine: üksikasjalike kirjelduste ja mudelite loomine andmestruktuuride ja seoste mõistmiseks.

Andmekvaliteedi juhtimine

  • Andmekvaliteedi juhtimise mudelite väljatöötamine ja juurutamine: andmete täpsuse, järjepidevuse ja usaldusväärsuse tagamine.
  • Andmete korrastamine: registriandmete korrapärane puhastamine ja standardimine kvaliteedi säilitamiseks.

Avaandmete strateegiad

  • Avaandmete strateegiate väljatöötamine ja rakendamine: läbipaistvuse ja juurdepääsetavuse edendamine andmete avalikult kättesaadavaks tegemisega.
  • Avaandmete haldamine: avaandmete tõhus haldamine, et toetada avalikku juurdepääsu ja kasutatavust.

Isikuandmete haldamine

  • Isikuandmete haldamise raamistike väljatöötamine ja rakendamine: isikuandmete kaitsmine ja privaatsuseeskirjade järgimise tagamine.

Andmeanalüüs ja tehisaru

  • Andmekogumite, andmevoogude, andmetöötluse töövoogude analüüs: andmete töötlemise ja kasutamise mõistmine ja optimeerimine.
  • Täiustatud analüütika ja tehisaru: täiustatud analüüsitehnikate ja tehisaru kasutamine sügavama ülevaate saamiseks ja innovatsiooni edendamiseks.